Wij helpen u graag
uw dier gezond te
houden.

Samen met u komen wij tot een doelgerichte behandeling.

Maak kennis met ons betrokken en
kundige team.

Uw vragen
beantwoorden
wij graag.

Wij helpen u graag
uw dier gezond te
houden.

Samen met u komen wij tot een doelgerichte behandeling.

Maak kennis met ons betrokken en
kundige team.

Uw vragen
beantwoorden
wij graag.

Welkom bij Dierenartsen Dokkum

Als klant bij Dierenartsen Dokkum valt u direct de goede sfeer op waarin wij werken. Dat komt omdat wij passie hebben voor ons vak en met veel plezier met elkaar samenwerken.

Wij streven ernaar om op dezelfde prettige manier met u samen te werken, zodat we langdurig een centrale rol kunnen spelen in het leven en welzijn van uw dier.

Wij willen uw dier zo goed mogelijk helpen door betrokken te zijn naar u en verplaatsen ons daarbij graag in uw situatie.

We hopen dat u ons zal vertrouwen doordat wij eerlijk beloven te blijven bij het vinden van een passende oplossing. Kwaliteit is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

'Betrokken bij dier en mens'

Social-media-profiel-hand-Dokkum Dierenartsen

Plezier

U merkt het als eigenaar hopelijk meteen dat wij ons werk met heel veel plezier doen. Onze passie voor ons werk bij Dierenartsen Dokkum zorgt ervoor dat uw dier altijd de beste zorg en aandacht krijgt.

Social-media-profiel-neus-Dokkum Dierenartsen

Betrouwbaar

Schakelt u ons in? Dan mag u erop vertrouwen dat wij betrouwbare adviezen geven en altijd het dier in het oog houden. Samen met u.

We begrijpen de impact van onze beslissingen en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Uw vertrouwen in onze expertise staat centraal in onze samenwerking.

Social-media-profiel-aesculaap-Dierenartsen Dokkum

Betrokken

Om u het beste advies te geven, verplaatsen wij ons zoveel mogelijk in uw situatie. Diergeneeskunde is maatwerk. Afhankelijk van het dier en de mogelijkheden die u als eigenaar heeft.

Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat we echt willen begrijpen wat u en uw dier nodig hebben. Zo kunnen we samen het beste plan of de juiste behandeling kiezen.

Gezelschapsdieren