Wij helpen u graag uw paard gezond
te houden.

Kom niet voor onaangename verassingen te staan.

Begeleid uw merrie zo optimaal mogelijk voor en tijdens de dracht.

Uw vragen 
beantwoorden
wij graag.

Waar wij naar streven

Als klant bij Dierenartsen Dokkum valt u direct de goede sfeer op waarin wij werken. Dat komt omdat wij passie hebben voor ons vak en met veel plezier met elkaar samenwerken. 

Wij streven ernaar om op dezelfde prettige manier met u samen te werken, zodat we langdurig een centrale rol kunnen spelen in het leven en welzijn van uw paard, pony of ezel.

Vanuit betrokkenheid proberen wij ons in uw situatie te verplaatsen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. De basis van onze relatie bestaat uit wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en het vinden van een passende oplossing. Kwaliteit is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

DAP Dokkum - Dierenartsen Dokkum - Paard - contact

'Betrokken bij dier en mens'

Social-media-profiel-hand-Dokkum Dierenartsen

Plezier

U merkt het meteen als wij ons werk met plezier doen. Onze passie voor ons werk bij Dierenartsen Dokkum zorgt ervoor dat uw dier altijd de beste zorg en aandacht krijgt.

Uw tevredenheid en het welzijn van uw dier staat centraal. Onze motivatie en ons enthousiasme versterken dat contact met u, evenals met onze leveranciers en partners.

Social-media-profiel-neus-Dokkum Dierenartsen

Betrouwbaar

Schakelt u ons in? Dan kunt u rekenen op betrouwbare adviezen die direct invloed hebben op welzijn, gezondheid en productiviteit.

We begrijpen de impact van onze beslissingen en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Uw vertrouwen in onze expertise staat centraal in onze samenwerking.

Social-media-profiel-aesculaap-Dierenartsen Dokkum

Betrokken

Om u het beste advies te geven, verplaatsen wij ons zoveel mogelijk in uw situatie. Diergeneeskunde is maatwerk. Afhankelijk van het dier en de mogelijkheden die u als eigenaar heeft.

Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat we echt begrijpen wat u nodig heeft. Zo kunnen we samen het beste plan of de juiste behandeling kiezen.