Bestel gemakkelijk uw medicijnen via WhatsApp.

Wat wij voor u kunnen testen in ons lab.

Maak kennis met het team van Dierenartsen Dokkum.

Uw vragen beantwoorden wij graag.

Waar wij naar streven

Als klant bij Dierenartsen Dokkum valt u direct de goede sfeer op waarin wij werken. Dat komt omdat wij passie hebben voor ons vak en het met veel plezier uitvoeren.

Wij vinden het belangrijk dat u onze samenwerking als prettig ervaart. Zo kunnen wij langdurig een centrale rol spelen in het welzijn van uw dieren en uw bedrijf.

Vanuit betrokkenheid proberen wij ons in uw situatie te verplaatsen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. De basis van onze relatie bestaat uit wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en het vinden van een passende oplossing. Kwaliteit is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

DAP Dokkum-221-1 rundvee herkauwers dierenartsen home koeien

'Betrokken bij dier en mens'

Social-media-profiel-hand-Dokkum Dierenartsen

Plezier

Als veehouder wilt u samenwerken met een team dat passie heeft voor hun werk. Ons werkplezier bij Dierenartsen Dokkum getuigt van die oprechte betrokkenheid. Dit enthousiasme zorgt niet alleen voor een prettige samenwerking, maar ook voor een positief en resultaatgericht contact.

Wanneer we met plezier werken, profiteert u daar direct van in de zorg en aandacht die uw vee krijgt.

Social-media-profiel-neus-Dokkum Dierenartsen

Betrouwbaar

Uw dieren en uw bedrijf zijn topprioriteit. Schakelt u ons in, dan kunt u rekenen op betrouwbare adviezen die direct invloed hebben op het welzijn van uw vee, de productiviteit en het succes van uw bedrijf.

Wij begrijpen de grote verantwoordelijkheden die u draagt. Daarom nemen wij onze rol zeer serieus. Uw vertrouwen in onze expertise is voor ons van het grootste belang. Dat is waarom wij altijd streven naar een betrouwbare samenwerking met u.

Social-media-profiel-aesculaap-Dierenartsen Dokkum

Betrokken

U als veehouder heeft specifieke zorgen en belangen. Dat begrijpen wij bij Dierenartsen Dokkum. Door ons te verplaatsen in uw situatie kunnen we advies op maat geven.

Of het nu gaat om de economische aspecten van uw bedrijf of het welzijn van uw dieren, onze betrokkenheid zorgt ervoor dat we samen met u de juiste richting vinden. Want pas wanneer we écht betrokken zijn, kunnen we het beste plan of de juiste begeleiding voorstellen.