Het team

Als u bij ons in de praktijk komt, is het fijn om te weten wie u tegen kunt komen of wie u heeft gesproken. En wellicht bent u benieuwd welk gezicht er hoort bij de persoon die u sprak aan de telefoon. Daarom stellen wij onze collega’s graag aan u voor.

Onze dierenartsen en paraveterinairen van het gezelschapsdieren-team staan dag en nacht voor u klaar.

DAP deel 3-469-1 ons team

Christine Kiers

Dierenarts gezelschapsdieren

Christine is mede-eigenaar van de praktijk. Naast de gebruikelijke werkzaamheden als dierenarts, voert ze graag de grotere operaties en gebitsextracties uit. Ook is ze als begeleidend dierenarts erg betrokken bij Dier onder Dak, het kattenasiel in Dokkum.

Jeanine Wesdorp

Dierenarts gezelschapsdieren

Jeanine heeft de gezelschapsdierentak van onze praktijk zien groeien en er veel aan bijgedragen. Ze is al jaren een vertrouwd gezicht in onze praktijk. Om samen met de eigenaar te zoeken naar de beste oplossing voor met name het huisdier is wat zij het allerleukst blijft vinden. De variatie van de verschillende patiënten maakt haar werk interessant.

Sophie Provily

Dierenarts gezelschapsdieren

Naast de afwisseling van haar taken als dierenarts houdt Sophie er met name van om u zo helder mogelijk te adviseren over de behandeling van uw huisdier. Van fijn klantcontact wordt ze erg blij. En als uw dier een huidprobleem heeft, is dermatologie een onderwerp waar Sophie zich graag in verdiept en uw huisdier bij helpt.

Cyril Grondel

Dierenarts gezelschapsdieren

Naast haar werk in de spreekkamer en operatiekamer is Cyril geoefend in het maken van echo’s. Patiënten met interne problemen vindt Cyril erg interessant en zoekt dan ook graag uit wat er met uw huisdier aan de hand kan zijn. En moet er verder onderzoek gedaan worden naar de huid of oren van uw huisdier? Dan staat Cyril voor u klaar.

Alice Liemburg

Paraveterinair

Alice is al jaren vooral te vinden bij onze balie en aan de telefoon. Daarnaast is zij het creatieve brein achter onze social media!

Ivonne de Lange

Paraveterinair

Naast haar dagelijkse werkzaamheden aan de balie en telefoon is Ivonne iemand die al je vragen kan beantwoorden over welke voeding het beste bij uw huisdier past.

Gea Bekius

Paraveterinair

Gea is een ervaren bezig bijtje: zij zorgt naast veel andere taken achter de schermen er graag voor dat alle dieren in de (dag)opname de juiste zorg en aandacht krijgen.

Kianne Plantinga

Paraveterinair

Kianne is achter de schermen vooral druk bezig met het verzorgen van de dieren in de opname en het assisteren van onze dierenartsen, maar u kunt haar ook treffen als uw pup komt voor de puppycheck!

Merel Boer

Paraveterinair

Merel heeft een passie voor vachtverzorging van uw huisdier en werkt met name in de opname en bij het voorbereiden van onze operatiepatiënten.

Gina Groendijk

Paraveterinair

Gina is al jaren een bekend gezicht. Ze houdt secuur en met liefde uw huisdier in de gaten in de opname of tijdens het wakker worden na de operatie.

Sanne Risselada

Paraveterinair

Sanne werkt achter de schermen hard mee om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Ze heeft veel ervaring in gebitsproblemen bij huisdieren waardoor u haar ook kunt ontmoeten tijdens een gebitcheck!

Ineke Prins

Paraveterinair

Is voor veel eigenaren al jaren een vertrouwd gezicht bij de balie of een bekende stem aan de telefoon waar ze u en uw huisdier graag verder helpt.

Grietsje Adema

Paraveterinair

Grietsje is een doorgewinterde assistent die u graag bij de balie of aan de telefoon helpt en maakt graag een praatje met onze schapenhouders.

Charlotte Noordenbos

Paraveterinair

U kunt Charlotte aan de balie of telefoon treffen, ze is erg stressbestendig en helpt u en uw huisdier graag verder op weg!

Eefke Beuneker

Paraveterinair

Als ervaren assistent is Eefke onze nieuwste aanwinst voor Dierenartsen Dokkum. U zult haar vooral tegenkomen aan de balie of telefoon.

Gerbrich Jousma

Paraveterinair

Waar nodig is Gerbrich de rechterhand van de landbouwhuisdierenartsen. Daarnaast beheert zij het magazijn en de apotheek waardoor collega’s niet zomaar misgrijpen.

Saraï Donkoh

Paraveterinair

Saraï houdt zich met liefde en plezier bezig met de dieren die worden opgenomen in de praktijk en helpt in het laboratorium met het uitvoeren van onderzoeken.

Amber Smit

Paraveterinair

Amber werkt mee achter de schermen om uw dier(en) te verzorgen. Maar u kunt haar ook treffen achter de balie als u ons bezoekt, waar ze u graag verder helpt! 

Hielke de Groot

Paraveterinair

Hielke is de rechterhand van onze paardenartsen, waardoor u hem wellicht bij u op locatie kan treffen. Maar daarnaast vindt hij het ook erg leuk om u en uw huisdier bij de balie te zien en u te adviseren in wat uw dier nodig heeft!

Marijke Lens

Praktijkmanager

Is onze praktijkondersteuner, met als hoofdactiviteit de administratie en boekhouding. 

Ons Team