Gebit

Het gebit van uw huisdier is in veel gevallen te vergelijken met dat van ons. Naast dat dieren goed zijn in het verbergen van pijn en ongemak omdat eten één van de grootste levensbehoeftes blijft, kunnen gebitsproblemen ernstige gezondheidscomplicaties veroorzaken als ze niet op tijd worden aangepakt.

Veel dieren tonen pas symptomen van een slecht gebit wanneer de schade soms al te ver gevorderd is. Daarom voorkomen wij dit graag door middel van regelmatige gebitscontroles.

Gebit DAP Dokkum - Dokkum Dierenartsen - Gezelschapsdieren - deel 3-514

Gebitcontrole

Om de gezondheid en het comfort van uw huisdier te waarborgen, raden wij aan om het gebit van uw dier met regelmaat te laten beoordelen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wanneer u ervoor kiest om het gebit van uw huisdier bij ons te laten nakijken, bieden onze paraveterinairen tijdens het assistenten spreekuur een kosteloze gebitscontrole aan. Hierbij geven zij graag advies over gebitsverzorging en -reiniging.

Mocht er sprake zijn van ernstige gebitsproblemen, dan helpen zij u graag met het inplannen van een afspraak voor een grondige gebitssanering.