Kernpraktijken

Onze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Kernpraktijken Rundvee. Bij deze vereniging zijn op dit moment 15 grote rundveedierenartsenpraktijken uit heel Nederland aangesloten, waar 117 geborgde rundveedierenartsen werkzaam zijn. Door met meerdere dierenartsenpraktijken samen te werken bundelen we kennis en expertise. Meer dan 240.000 melkkoeien in ruim 2200 UBN’s kunnen rekenen op onze kennis en kunde.

Logo KPR Kernpraktijken Rundvee Dierenartsen Dokkum
Dierenartsen Dokkum dag 2-340-kernpraktijken

ISO 9001

Alle praktijken die zijn aangesloten bij Kernpraktijken zijn ISO 9001 gecertificeerd. Door te overleggen met elkaar en audits uit te voeren proberen we de kwaliteit van de zorg die we leveren hoog te houden en te verbeteren.  Ieder jaar worden we ook door een externe onafhankelijke partij gecontroleerd op de wijze waarop we onze kwaliteit waarborgen.

In het dagelijkse werk zult ook u profiteren van dit samenwerkingsverband.

Dierenartsen Dokkum dag 2-340-kernpraktijken

Dierenartsen Dokkum en Kernpraktijken

In het dagelijks werk zult u ervaren dat wij een onderdeel zijn van dit samenwerkingsverband. Er zijn verschillende werkgroepen binnen Kernpraktijken die zich bezighouden met bijvoorbeeld de beste behandelmethoden. Of hoe pak je een uiergezondheidsprobleem aan? Voor de veehouders zijn er ook handige factsheets opgesteld, in te zien via onderstaande links.

Meer informatie over Vereniging Kernpraktijken Rundvee kunt u lezen op de website: www.kernpraktijkenrundvee.nl.

 

Factsheets

KPR Image
Verspreiding Kernpraktijken in Nederland