Rundvee

De dierenartsen rijden met veel plezier in dit mooie, groene stuk Friesland rond. We zijn een hecht team en halen veel plezier uit de sociale contacten met de veehouders. Plezier in het werk is wat ons bindt en dat hopen we ook uit te stralen.

Rundvee - DAP Dokkum - Dokkum Dierenartsen - Herkauwers - Dokkum-143-1

Betrokken en betrouwbaar

Om goede adviezen te kunnen geven is het van groot belang dat wij ons kunnen verplaatsen in uw situatie als veehouder. Vanuit onze betrokkenheid volgt begrip en dan pas kunnen wij praten over plan, therapie of begeleiding.

Onze adviezen hebben invloed op welzijn en gezondheid, voedselveiligheid, productiewinst of -verlies en op leven en dood. Dat geeft ons een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Betrouwbaarheid is daarbij essentieel. Het vertrouwen in onze kennis en kunde is de basis van onze relatie met de veehouders.

Kernpraktijken Rundvee

Onze praktijk is aangesloten bij Kernpraktijken Rundvee. Dit is een groep van 15 samenwerkende (rundvee)dierenartsenpraktijken verdeeld over heel Nederland.

Door met meerdere praktijken samen te werken bundelen we kennis en expertise, waarmee we onze veehouders adviseren. Daarnaast is Kernpraktijk Rundvee een betrouwbare partner voor stakeholders in de sector. Het komt dus wel eens voor dat we meedoen aan een experiment of ander vraagstuk.

Vetwerk

Vetwerk

Bij de bedrijfsbegeleiding en advisering maken we gebruik van Vetwerk. Met dit digitale systeem kan je gemakkelijk op koe niveau in de stal werken.

Het invoeren van scores levert uiteindelijk vele bruikbare analyses op. Deze analyses geven een volledig beeld van het bedrijf en is een goede basis in de advisering.

Klankbordgroep

Klankbordgroep

De klankbordgroep is een groep veehouders, wisselend van samenstelling, waaraan we ons eigen beleid toetsen en die we vraagstukken kunnen voorleggen. De mening van de veehouders vinden we erg belangrijk en die nemen we mee in de bedrijfsvoering van de praktijk.

Ikoon-aesculaap-Dierenartsen-Dokkum

Sms en WhatsApp

Ikoon-aesculaap-Dierenartsen-Dokkum

Sms en WhatsApp

Een herinnering ontvangen voor het hebben van een afspraak of het tochtig spuiten van een koe? Dat kan heel gemakkelijk via onze sms-service.

Medicijnen bestellen kan heel eenvoudig via Whatsapp met het volgende nummer 0651868376. Daarnaast sturen wij af en toe belangrijke informatie via dit nummer naar de veehouders.