De praktijk

Bij Dierenartsen Dokkum bent u verzekerd van gespecialiseerde diergeneeskundige zorg. We verlenen met passie zorg voor uw dier. Of het nu gaat om gezelschapsdieren, herkauwers of paarden.

U ervaart bij ons een sterke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Met onze kernwaarden – werkplezier, betrouwbaarheid en betrokkenheid – staat u, en natuurlijk uw dier, altijd centraal. Bij elke behandeling of advies zetten wij een stap extra voor het welzijn van uw paard, pony of ezel.

DAP Dokkum - Dierenartsen Dokkum - Onze zorg - Voortplanting - Dracht - Paard - Merrie - praktijk
DAP Dokkum-27-11-overige-operaties

Onze missie

Als klant bij Dierenartsen Dokkum valt u direct de goede sfeer op waarin wij werken. Dat komt omdat wij passie hebben voor ons vak en met veel plezier met elkaar samenwerken.

Wij streven ernaar om op dezelfde prettige manier met u samen te werken, zodat we langdurig een centrale rol kunnen spelen in het leven en welzijn van uw dier(en).

Vanuit betrokkenheid proberen wij ons in uw situatie te verplaatsen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. De basis van onze relatie bestaat uit wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en het vinden van een passende oplossing. Kwaliteit is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Onze locatie

Onze praktijk ligt aan de rand van Dokkum. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar. Er is voldoende parkeerplaats voor om uw auto met trailer te parkeren.

Wij hebben een harde- en zachte volte tot onze beschikking om kreupelheidsonderzoeken en aankoopkeuringen uit te kunnen voeren. Daarnaast is er een behandelruimte waar er röntgenfoto’s en echo’s van uw paard gemaakt kunnen worden. Om de veiligheid van uw paard en ons als behandelaar te garanderen, is er een veilige behandel box aanwezig. Komt uw paard voor een vruchtbaarheidsonderzoek of een rectaal onderzoek, dan wordt zij of hij in deze box geplaatst.

Daarnaast hebben wij een laboratorium voor het onderzoeken van bloed, mest, melk en baarmoeder slijmmonsters.

Als uw paard in ons praktijkgebied gestald staat, kunnen wij ook bij u op stal komen. Al ons apparatuur is draagbaar, en onze auto’s zijn voorzien van alle benodigdheden.

DAP Dokkum - Dierenartsen Dokkum - Gebit - Tandheelkunde - Gebitscontrole - Paard - 1 - voeding - wie wij zijn
DAP Dokkum - Dokkum Dierenartsen - Paard - Dokkum-33-contact

Duurzaam in de praktijk

Tot slot, wij zijn een praktijk van Friese oorsprong. Wij zijn trots op de Friese cultuur en het Friese landschap. Dat geldt voor onze Friese medewerkers, maar zeker ook voor hen die van buiten Friesland komen en zich hier gevestigd hebben. Ook zij voelen zich thuis in deze mooie provincie en dragen dat uit in hun dagelijkse werk.

Wij geloven in een duurzame toekomst en willen daar met onze manier van werken een bijdrage aan leveren. Dat betekent dat wij onder andere bewust met energie en afvalstromen omgaan. Maar ook dat wij daar met de adviezen aan onze klanten rekening mee houden. Waarbij wij helpen met bewustwording en gedragsverandering, rekening houdend met de omgeving en de situatie van de klant. Met als doel een groen landschap en een groene toekomst.

Contactgegevens

Contactgegevens

0519-292526

info@dierenartsendokkum.nl

Hogedijken 106
9101 WZ Dokkum

Openingstijden

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
08:00 – 18:00 uur

Op zaterdag en zondag gesloten.
Voor spoed bel:
0519-292526

Ikoon-aesculaap-Dierenartsen-Dokkum

Schiermonnikoog

Ikoon-aesculaap-Dierenartsen-Dokkum

Schiermonnikoog

Wij komen graag bij u langs op Schiermonnikoog.

Een afspraak plant u gemakkelijk in door te bellen naar 0519-292526.