Het team

Ons toegewijde team bestaat uit erkende paardenartsen en gemotiveerde paraveterinairen. Samen bieden wij veterinaire zorg aan uw sportpaard, recreatiepaard, fokmerrie, weidemaatje of ezel. Groot of klein, jong of oud; wij staan voor u klaar.

Of u ons nu ontmoet tijdens een huisbezoek of spreekt via de telefoon, we streven ernaar een vertrouwde band op te bouwen met zowel u als uw paard. Want bij Dierenartsen Dokkum zijn wij betrokken bij dier en mens.

Theo Bruggeling

Paardenarts

Met meer dan 40 jaar ervaring, werkt Theo met plezier als paardenarts. Zijn speciale interesses zijn merrie begeleiding, verlossingen en operaties.

Marleen den Hartog

Erkend paardenarts

Marleen zoekt graag tot de bodem uit wat de oorzaak is van de kreupelheid bij uw paard. Daarnaast is zij ook voedingsconsulent.

Jessica Webb

Erkend paardenarts

Gebitsbehandelingen, wondbehandeling en voeding zijn de interessegebieden van Jessica. Zij houdt zich ook graag bezig met duurzaamheid binnen de diergeneeskunde.

Amber Borgonje

Paardenarts

Amber is breed geïnteresseerd in de paardengeneeskunde en zet zich met plezier in voor allerlei verschillende patiënten.

Rianne Brouwer

Paardenarts

Rianne zet zich met liefde en plezier in om het beste behandelplan voor jouw paard op te stellen.

Hielke de Groot

Paraveterinair

Hielke is vaak met de dierenartsen op pad om röntgenfoto’s te maken, maar hij staat u ook graag te woord aan de telefoon of aan de balie.

Paraveterinair

Alice Liemburg

Alice is al jaren vooral te vinden bij onze balie en aan de telefoon. Daarnaast is zij het creatieve brein achter onze social media!

Ivonne de Lange

Paraveterinair

Naast haar dagelijkse werkzaamheden aan de balie en telefoon is Ivonne iemand die al je vragen kan beantwoorden over welke voeding het beste bij uw huisdier past.

Gea Bekius

Paraveterinair

Gea is een ervaren bezig bijtje: zij zorgt naast veel andere taken achter de schermen er graag voor dat alle dieren in de (dag)opname de juiste zorg en aandacht krijgen.

Kianne Plantinga

Paraveterinair

Kianne is achter de schermen vooral druk bezig met het verzorgen van de dieren in de opname en het assisteren van onze dierenartsen, maar u kunt haar ook treffen als uw pup komt voor de puppycheck!

Merel Boer

Paraveterinair

Merel heeft een passie voor vachtverzorging van uw huisdier en werkt met name in de opname en bij het voorbereiden van onze operatiepatiënten.

Gina Groendijk

Paraveterinair

Gina is al jaren een bekend gezicht. Ze houdt secuur en met liefde uw huisdier in de gaten in de opname of tijdens het wakker worden na de operatie.

Sanne Risselada

Paraveterinair

Sanne werkt achter de schermen hard mee om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Ze heeft veel ervaring in gebitsproblemen bij huisdieren waardoor u haar ook kunt ontmoeten tijdens een gebitcheck!

Ineke Prins

Paraveterinair

Is voor veel eigenaren al jaren een vertrouwd gezicht bij de balie of een bekende stem aan de telefoon waar ze u en uw huisdier graag verder helpt.

Grietsje Adema

Paraveterinair

Grietsje is een doorgewinterde assistent die u graag bij de balie of aan de telefoon helpt en maakt graag een praatje met onze schapenhouders.

Charlotte Noordenbos

Paraveterinair

U kunt Charlotte aan de balie of telefoon treffen, ze is erg stressbestendig en helpt u en uw huisdier graag verder op weg!

Eefke Beuneker

Paraveterinair

Als ervaren assistent is Eefke onze nieuwste aanwinst voor Dierenartsen Dokkum. U zult haar vooral tegenkomen aan de balie of telefoon.

Gerbrich Jousma

Paraveterinair

Waar nodig is Gerbrich de rechterhand van de landbouwhuisdierenartsen. Daarnaast beheert zij het magazijn en de apotheek waardoor collega’s niet zomaar misgrijpen.

Saraï Donkoh

Paraveterinair

Saraï houdt zich met liefde en plezier bezig met de dieren die worden opgenomen in de praktijk en helpt in het laboratorium met het uitvoeren van onderzoeken.

Amber Smit

Paraveterinair

Amber werkt mee achter de schermen om uw dier(en) te verzorgen. Maar u kunt haar ook treffen achter de balie als u ons bezoekt, waar ze u graag verder helpt! 

Marijke Lens

Praktijkmanager

Is onze praktijkondersteuner, met als hoofdactiviteit de administratie en boekhouding.