Opname

Bij Dierenartsen Dokkum willen we dat ieder dier zich op zijn gemak voelt, ook in een vreemde omgeving. Grote honden krijgen een ruime kennel, terwijl kleinere dieren, zoals katten en konijnen, een comfortabele en verhoogde plek krijgen. Zo kunnen we ze goed monitoren, vooral na een narcose of bij ziekte. We hebben afzonderlijke opnameruimtes voor honden en katten om stress te minimaliseren. Onze kattenopname is mede hierdoor erg katvriendelijk ingericht.

DAP deel 3-568-opname-dierenartsen-dokkum
DAP Tot en met lab-25-opname-dokkum

Wanneer uw dier bij ons moet blijven

Moet uw huisdier geopereerd worden of onderzoek ondergaan? Meestal gaat het dan om een dag opname. Maar bij ernstigere aandoeningen kan het nodig zijn uw dier langer bij ons te laten. Of een dier nu behoefte heeft aan aandacht of juist rust nodig heeft; we stemmen onze zorg af op de individuele behoeften om het herstelproces te optimaliseren.

Een dag in de opname

Voordat uw dier bij ons wordt opgenomen, informeren we u uitvoerig over het behandelplan en de verwachte kosten. Elke opnamedag controleren we uw dier tussen 08.00 en 10.00 uur. Na deze controle neemt onze paraveterinair tussen 10.00 en 12.00 uur contact met u op met een update en het plan voor de rest van de dag. Uiteraard wordt uw huisdier gedurende de dag continu in de gaten gehouden.

Wilt u uw dier bezoeken? Dat kan! We plannen graag een bezoektijd met u in, zodat u in alle rust bij uw dier kunt zijn.

DAP Dokkum - Dokkum Dierenartsen - Gezelschapsdieren - Opname - operatie 1